Quantumtouch

Quantum Touch, een manier om middels speciale adem-en lichaamsconcentratie technieken de persoonlijke energie op een zodanig niveau te brengen dat er bv. houdingscorrecties plaats vinden, pijn en ontstekingen verminderen en genezingsprocessen sneller verlopen. Quantum Touch is een methode van praktische healing, die een appel doet op het zelfgenezend vermogen door het aanbieden van een energie-niveau om organen, klieren en systemen weer in hun juiste trilling te brengen. Wanneer men pijn heeft op op een bepaalde plaats, dan is daar de energie, de trilling, lager dan ten opzichte van de rest van het lichaam. Q.T. brengt de trilling weer op het niveau van voor de pijn toestand. Q.T is een techniek uit Amerika die sinds enkele jaren ook in Nederland bekend is.

Het doet er niet toe of je fysiotherapeut of chiropractor bent, of een ander medisch beroep uitoefent: je kunt via deze werkwijze, een dimensie aan je werk toevoegen.
Het werkt niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk: emoties worden gemakkelijker verwerkt en men zal meer in balans komen..
Deze methode is ook voor dieren heel helend en men zal merken dat de band tussen het huisdier en het baasje versterkt wordt. Deze healing kan ook op afstand worden teweeggebracht, b.v. wanneer een ouder of een kind in het ziekenhuis verblijft of wanneer familieleden zich op grote afstand bevinden.